.

Adrián Camps Jr. afronta en Barber la seua segona oportunitat en les Indy Light Sèries


El pilot valencià Adrián Camps júnior va debutar fa dos semanes en les Indy Light Sèries americanes de la mà de l'equip Moore, en el traçat ubicat en els carrers de St.Petesburg en Florida.

El llevantí no va poder finalisar la seua primera cita en el certamen, a causa de l'aparició de la pluja i a una ruptura de la suspensió de coche, que va acabar portant-li fora de la pista.

Apenes 14 dies després dispondarà de la seua segona chance, afrontant en esta ocasió una carrera en el traçat permanent de Barber Motorsports Park.

Campos haurà d'enfrontar-se a un sinuós circuit, inaugurat en l'any 2003, de casi tres quilómetros de llongitut i en un total de 17 corbes en el seu dibuix.

Darrere d'esta prova, a penes dispondarà de descans l'alzireny, perqué haurà de traslladar-se a Long Beach on el dumenge 18 d'abril disputarà la tercera carrera de la temporada.

Tots els seguidors del pilot podran conéixer de primera mà les seues sensacions abans i després de les sessions d'entrenament i de la carrera a través del seu twitter AdrianCamposJr.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More