.

Adrián Camps Jr. dona un pas avant en Barber i finalisa la seua primera carrera en les Indy Light Sèries


El pilot valencià Adrián Camps júnior va realisar la seua primera carrera completa en les Indy Light Sèries en el traçat de Barber.

En el circuit urbà de St. Petersburg la pluja i un problema mecànic li van impedir passar de la primera volta, tot al contrari a allò que s'ha ocorregut en la seua segona chance.

El valencià va completar sense dificultat les 40 voltes que va constar el Gran Premi, creuant la meta en la 13a posició després de mantindre un intens cara a cara en Pippa Mann.

Únicament la seua eixida de pista en els entrenaments oficials del dissabte li va impedir començar des d'una millor posició, perqué en eixos instants rodava molt per damunt d'eixa plaça.

Darrere d'este primer pas, el seu següent objectiu serà el d'entrar en el Top Ten en Long Beach, en els carrers del qual conduirà el seu monoplaça la semana que ve.

‘Estic content per haver pogut acabar pero espere poder fer-ho millor el dumenge que ve, perqué el circuit era molt complicat per a avançar i si haguera pogut fer-lo hauria barallat per estar més amunt', va senyalar l'alzireny.

Tots els seguidors del pilot podran conéixer de primera mà les seues sensacions abans i després de les sessions d'entrenament i de la carrera a través del seu twitter AdrianCamposJr.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More