.

El CEV Buckler inicia la seua recta final en Valéncia

Els dos proxims fi de semana es decidiran els títuls nacionals en les categories de 125GP i Moto2. La primera estació és Valéncia, on arriba el CEV Buckler encara en l'eco del Gran Premi de la Comunitat Valenciana disputat el passat fi de semana. La inscripció és espectacular, en un total de 167 pilots.

En la categoria de 125GP, tres pilots tenen opcions al títul. Maverick Viñales encapçala la classificació, en 11 punts d'avantage sobre Rins i 12 sobre Oliveira. Com ve sent habitual, el nombre d'inscripcions en les últimes carreres del CEV Buckler, una vegada finalisats tots els campeonats en Europa, és elevadíssim, replet de jóvens pilots disposts a demostrar el seu talent i postular-se per una plaça en el Mundial. Cal destacar la presència del pilot mundialiste Danny Kent, que abandona la seu Lambretta per a pilotar el prototip dissenyat per Harald Bartol que ya va presentar en l'última carrera disputada en Albacete, així com Isaac Viñales, qui ya ha confirmat la seua participació en el pròxim Mundial enquadrat en el CBC Corse.

Per al títul de Moto2, les candidatures són més numeroses. Carmelo Morales és l'actual líder, pero només dispón de 7 punts sobre Kev Coghlan i Dani Rivas, i 9 sobre Jordi Torres. El resultat de valència pot ser decisiu per a un títul que de segur es decidirà en Jerez. Un total de 36 pilots s'han inscrit per a esta carrera, destacant el debut en la categoria de Randy Krummenacher, en la Kalex que pilotarà en any que ve, així com la presència d'Axel Pons també en la Kalex de l'equip Tenerife 40 en la que enguany ha participat en el Mundial de Moto2.

En el títul de Stock Extreme en mans de Javier Forés, el pilot valencià ha decidit fer doblet i prendrà part, ademés d'en esta carrera, també en la de Moto2, categoria en que enguany ha disputat algunes carreres del Mundial, inclosa la celebrada dumenge passat. El principal alicient en Valéncia serà la lluita pel subcampeonat de Stock Extreme entre Javier del Amor i Santiago Barragán, en una carrera en que l'extremeny, flamant campeó d'Europa de Superestock 1000, pot assegurar-se el títul de millor privat de la categoria.

La quarta categoria és la Kawasaki Ninja Cup, vorà proclamar-se el Campeó 2010 en Valéncia, ya que ací se celebrarà l'última carrera de l'any. Ángel Molero és el líder en 78 punts, huit més que el jove Adrián Menchén. També manté les seues opcions matemàtiques Alex Mariñelarena, si be es troba a 16 punts de Moler. Els horaris de les carreres de dumenge que ve queden com seguix:

  • 10:45 Moto2 1
  • 2:00 125GP
  • 13:00 Kawasaki Ninja Cup
  • 14:00 Estoc Extreme

TVE té previst transmetre en directe per La1 la carrera de 125GP, per a emetre a continuació un ampli resum de la prova de Moto2.

1 comentarios:

Fayostros dijo...

Molt interessant, intentaré seguir la prova en directe.

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More