.

Héctor Faubel complix hui 27 anys



El pilot del Regne de Valéncia Héctor Faubel complix hui 27 anys i suma ya un total de 10 pujat a les montures del Campeonat del Món de Motociclisme, on va debutar com Wild Card en els anys 2000 i 2001.

El valencià va començar el seu camí continuat en 2002, on va disputar enterament el ya extint campeonat de 250 centímetros cúbics, igual que faria en les dos temporades posteriors.

La seua explosió, no obstant això, arribaria de la mà del Team Aspar en 125, on des del 2005 fins al 2007 va obtindre un total de set victòries, 21 podis i dos poles que li van portar a proclamar-se subcampeó del Món de l'octau de litro.

Tornaria a pujar de categoria en 2008 i 2009, fins a debutar en el present eixercici en el certamen de Moto2 en una Suter pintada en els colors de l'equip belga Marc VDS Racing.

Tirant la vista arrere, Faubel afirma que "a pesar dels problemes d'enguany, sent que puc lluitar per estar dalt i crec que tinc la capacitat de fer-lo, així que espere barallar per monjar-me al podi almenys una vegada abans que finalise esta campanya".

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More