.

El jove pilot de La Cuna de Campeones Thor Costa ve a Valéncia per a entrenar-se en el CEVEP



El Centre Valencià d'Entrenament per a Pilots s'ha convertit en els seus casi dos anys de vida en un referent no sols a nivell territorial valencià, sino també nacional e inclús internacional.

Al marge de riders i drivers d'èlit del nostre Regne, en ell treballen deportistes procedents de diverses parts d'Espanya o inclús de Mèxic, com és el cas de Sergio ‘Checo' Pérez.

Junt en ells, des de la passada temporada el Director Tècnic Rafa Olcina va posar en marcha el programa ESTUDIA I ENTRENA, on els jóvens pilots poden durant la semana compaginar la seua iniciació en l'entrenament d'èlit en sessions de tasques escolars supervisades per un tutor.

Tota esta infraestructura ha decidit a la família del jove pilot de la Cuna de Campeones, Thor Costa, a traslladar la seua residència des d'Eivissa a Valéncia, a fi de poder eixercitar-se en el CEVEP.

D'esta manera, l'illenc seguix els passos del pilot de karting Álvaro Salas, que va deixar Granada per a establir-se a Benicàssim en la mateixa intenció de millora a nivell físic, tècnic i competitiu.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More