.

GTA Motor es marcha a Jordània



Segons informa Las Provincias, l'empresa valenciana de coches de luxe GTA última els preparatius per a traslladar-se a Orient Pròxim.

El director de GTA Motor, Domingo Ochoa, llamenta la situació per la qual travessa l'empresa ya que considera que «en Espanya i concretament en la Comunitat Valenciana, es pot i se sap fer les coses bé, pero sense el soport de les institucions públiques, ni dels bancs ni de persones privades és difícil dur a terme un proyecte d'estes característiques».

L'empresa té intenció de fabricar 99 unitats del GTA Spano per un valor de 700.000 euros la unitat, pero en estos moments «tenim problemes tecnic econòmics. Tan sols podem produir 4 coches a l'any, el nostre mercat perdria interés de seguir així. El nostre objectiu és arribar a una fabricació de 20 coches anuals». Per a això, GTA Motor ha posat en marcha una negociació en l'alcalde de Loriguilla per a arribar ad un acort i conseguir nous terrenys on poder ubicar la nova fàbrica i crear així 120 llocs de treball més per a la localitat. No obstant això, això no asseguraria que l'empresa contara en el suficient capital per a assumir la producció. De cara a un futur, l'empresa vol llançar 149 en versió descapotable. «En 2015 esperem traure un model en què consolidarmos».

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More