.

Faubel: "La nostra única prioritat és conseguir un bon resultat este fi de semana"



El pilot de la Comunitat Valenciana Héctor Faubel disputarà dumenge que ve una nova prova del Mundial de Motociclisme en la categoria de Moto2, en la que retornarà a Espanya per a visitar el traçat de Montmeló.

El valencià, que va conseguir el seu primer Top Ten de la temporada en Mugello, no va poder refrendar els bons resultats en Silverstone i Assen, per la qual cosa ha enfocat tot el seu esforç a millorar en la carrera de Barcelona.

'Hem tingut dos fins de semana difícils, per la qual cosa necessitem recuperar la confiança. Intentarem recuperar els reglages que funcionaren en Itàlia per a tractar d'eliminar els problemes que hem tingut en els últims dies', va senyalar.

Per això, l'edetà assegura que la seua única prioritat 'és la de conseguir un bon resultat. Una de les claus serà la de conseguir una bona qualificació, perqué la nostra única oportunitat és ficarmos entre les tres primeres files de la graella'.

D'esta manera, analisa les seues possibilitats evaluant la part final del circuit. 'No és molt tècnic, pero les dos corbes abans de les rectes són crítiques per a agarrar bona velocitat. Ací és on hem d'enfocar els nostres esforços'.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More