.

Top Five per a l'equip Aeroport de Castelló

Una bona despedida del Gran Premi d'Anglaterra tant en la climatologia com pels resultats. A pesar que hui clarejava en el circuit de Silverstone en un fret trement, a tan sols 10 graus de temperatura ambient i cinc graus de temperatura d'asfalt, ha anat canviant per a millor a lo llarc del matí.



5º ALEX DEBON. El pilot veterà de la categoria de Moto 2 havía començat el dia en uns magnífics temps en el calfament per a la carrera, mantenint-se entre els cinc primers durant tota la prova matinal, fins que en l'últim canvi de roda, patira una tremenda caiguda. Caiguda que li va supondre acabar el sext en l'entrenament i la moto “feta trossos". A pesar d'això l'equip castellonenc no ha perdut la concentració; tant cos tècnic com el propi pilot han sabut “torejar” molt bé eixe gran contratemps; ya que en el temps just han segut capaços de posar a punt la seua moto sense massa desperfectes.

Alex Debón ha fet us de la seua experiència i de la seua estratègia de carrera; sorprenent com ve sent habitual en una magnifica eixida ya que darrere de la primera volta ya havia avançat sis llocs i en la sèptima estava quart, pero darrere d'un toc en Redding el pilot perdia la posició de la maneta de l'embrague, la qual cosa li va fer perdre segon i mig al grup i açò ya li va complicar el intentar lluitar pel pódium.

Darrere de la carrera Alex deia: “ Estic realment content pel resultat; ya que este matí en el Warm Up he patit una caiguda pel fet que el neumàtic se ha refredat massa i a l'entrar en la corba ràpida de la ultima part del circuit se m'ha tancat la direcció. Gràcies al treball dels meus mecànics he pogut eixir a carrera perqué la meua moto quaranta minuts abans estava destrossada.” “ Per atra part ha segut molt dura per a mi ya que la meua centraleta no funcionava en gran part i he hagut de mantindre una gran concentració per a poder aguantar la meua posició, no ha segut fàcil pero a pesar que en la carrera m'he tocat en Redding i he perdut la posició de més maneta he pogut acabar quint i retallar punts en la general”. “ Ara anem a un circuit que ya coneixem i espere poder millorar este resultat”.

16ºADRIAN MARTIN. El pilot valencià ha conseguit estar en la catorze posició durant la carrera, puesto suficient per a puntuar, pero el ritme dels seus veterans companyers era major que el d'ell cosa que a pesar de la seua lluita contínua per intentar puntuar, volta darrere de volta; no lo ha conseguit. El pilot Adrian Martin ha acabat en la setze posició i sense puntuar, cosa que li desagrada molt ya que la seua meta era puntuar. Adrian mos confessava: “ A pesar que hem treballat de valent per a estar ací en els punts no l'he conseguit la qual cosa me desagrada, pero me quede en els quilómetros que he realisat en este circuit, ya que me servixen per a agarrar més confiança en la meua moto i així a vore si puc millorar el meu resultat en Assen. Lo intentara al màxim”.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More