.

Adrián Campos Jr. competirà en les Indy Light Sèries


El pilot valencià Adrián Camps júnior, després de participar durant tres temporades en la Fórmula 3 espanyola, ya ha tancat la seua participació per a la temporada 2010 en les Indy Light Sèries americanes en l'equip Moore.

“He decidit anar-me a USA perqué l'oferta era molt bona, espere ser el primer espanyol en guanyar les 500 milles d'Indianapolis. Estic molt content d'estar ací i d'haver firmat en TMR (Team Moore Racing), perqué estic segur que tant l'equip com yo donarem el màxim i segur que traurem moltes coses positives”, afirma el valencià.

El llevantí traslladarà la seua residència a Estats Units per a entrenar i competir davall els colors de l'escuderia Moore, en la que seguirà lligat al món dels monoplaça encara que fora dels certàmens europeus.

L'alzireny ha optat per viajar a Estats Units per moltes raons, pero principalment es tracta d'una decisió de vida. En paraules de son pare, Adrián Camps, “ell ha pres la decisió d'anar-se'n a viure a USA i cal recolzar-li. No tinc cap dubte que pot ser un dels millors pilots dels Estats Units, és prou madur i té molta experiència”.

Mark Moore, un dels propietaris de l'equip, es va mostrar especialment “orgullós” que la família Camps “haja triat a l'equip Moore perque Adrián Campus Jr. done el següent pas en la seua carrera”.

No obstant això, si conseguix destacar en el campeonat Indy opta inclús a fruïr d'una carrera deportiva llargament i econòmicament rendible, per la qual cosa a hores d'ara els seus mires de futur només se centren en USA. Únicament si conseguira guanyar la Fórmula Indy plantejaria el seu retorn en cas de rebre una oferta interessant de la Fórmula 1.

Agencia: PasarelaComunicación

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More