.

Motor Epoca 2009

Del 16 al 18 del proxim mes d'octubre, tindrà lloc la 18ª edició de Motorépcoa, Fira de Vehículs Històrics, que per a celebrar la seua majoria d'edat, canvia d'ubicació dins del recint ferial. La nova ubicació serà en el Nivell 2, Pabelló 7 de Fira Valéncia, un pabelló que conta en mes metros d'exposició i que permetrà als visitants fruir millor de les peces esposades.



El comité organisador del certamen, junt en el nou equip que treballa en el desenroll del mateix, inicien el seu camí per a celebrar la pròxima edició. Durant estos 18 anys, han passat per Motorepoca models emblemàtics de tota índole Ford, Rolls Royce, Aston Martin, Mercedes, Harley Davidson, son entre atres, algunes de les ensenyes mítiques que han estat present. Així mateix Clubs i Associacions d'Amics del 2 C.V. De Valéncia, el Club Mini de la Ribera, entre atres, han mostrat al públic valencià el seus vehículs i motocicletes.

De la mateixa manera, han segut molts els vehículs certificats com històrics en el stand de la Universitat Politècnica de Valéncia durant estos anys, aixina com atres han passat la seua Inspecció Tècnica en el stand de la ITV de Massalfassar.

Així com en el tradicional “Mercadet de Peces”, els amants de les reparacions trobaran tot lo necessari per a reparar, millorar i restaurar els seus vehículs antics.

Font: Fira Valencia

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More