.

Valencia Street Circuit obrirà les seues portes cada vesprada durant el Gran Premi.

http://motorvalencia.blogspot.com vos informa que la recta principal del circuit i la dàrsena se mostraran al públic durant el Gran Premi.

Ciutadans i turistes tindran l'oportunitat d'entrar en el Valéncia Street Circuit una volta finalisada l'activitat deportiva.

Es tracta d'una iniciativa de Valmor Sports que pretén involucrar als ciutadans de Valéncia i facilitar al màxim que els valencians participen del Gran Premi de la seua ciutat. A més, l'afluència de turistes a la ciutat durant la tercera semana d'agost tindrà un alicient inigualable, la possibilitat de passejar a boqueta nit pel circuit on minuts abans han rodat Alonso, Hamilton, Button com els yats que hi hauràn.



Els aficionats que lo desijen a soles tindran que arreplegar un ticket en el Beach Park, la zona d'oci situada junt al accés públic del area de la Malvarrosa durant la mateixa semana del Gran Premi. En eixe ticket que se repartirà de forma completament gratuïta ciutadans i visitants podran vore el circuit el dijous, divendres i dissabte.

Més informació: http://www.valenciastreetcircuit.com/noticia-301-El-Valencia-Street-Circuit-abrira-sus-puertas-cada-tarde-durante-el-Gran-Premio-Telefonica-de-Europa-de-Formula-1ES.html

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More