Elena Rosell, somis de grandea.

La pàgina web http://motorvalencia.blogspot.com se fa eco d'esta jove pilot valenciana en nomes 22 anys ha sigut la primera dona en guanyar el Campeonat d'Espanya de Velocitat. En la ronda de prensa no va poder contindre el dir “¡Mujeres al poder! No puedo contenerme, han sido muchos años de lucha intentando busar patrocinadores porque en esteo negocio es muy complicado obtener ayuda económica.”

Esta jove va començar la seua relació en el mon de la competició en nomes 13 anys, “Mi hermano corría y yo iba a todas las carreras. Al final me gustó y comencé a correr”.

La valenciana començà en motos de 50 c.c i ara porta una de 600 c.c en la que ha aplegat als 280 km/h.El seu somni, com el de qualsevol pilot, es aplegar al mundial, un objectiu que vista la seua trayectòria pot fer-se realitat.

Pel moment, Elena estudia un cicle formatiu d'Educació Física i ajuda en la preparació física del seu nóvio i pilot Javi Hidalgo que competix en la categoria Supersport.

Per part de http://motorvalencia.webcindario.com li desigem tota la sort del mon a esta futura promesa del motor valencià.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More