.

GTA Concept.

Fa uns dies es va publicar la noticia de la presentació oficial del primer super deportiu fet íntegrament en Valéncia, i ara, http://motorvalencia.blogspot.com vol informar-vos també, se nomena GTA Concept, i ya es troben fent els ultims preparatius en circuit per a la seua presentació oficial a finals del pròxim mes d'octubre.


Solament es construiran 99 unitats d'este automòvil disenyat per GTA Motor. Contarà en un espectacular motor V10 en posició darrera llongitudinal en una potencia de 780 cavalls. Com resulta evident, en esta potencia les prestacions d'este coche son espectaculars, fent el 0-100 en menys de 3 segons i en una velocitat màxima superior als 350 km/h.



El bloc motor utilisat deriva del Dodge Viper, encara que el desenrollament del motor ha segut per part de la empresa valenciana GTA Motor.El esquema de suspensió es basa en un conjunt de doble trapezi regulable, una barra estabilisadora regulable i un sistema d'amortiguació en programes per a triar la durea de la suspensió.


Per a transmetre tota esta potencia al sol conta en neumàtics Pirelli de mides 255/35 R19 davant i 335/35 R20 darrere, es a dir, de 19 polzades davant i 20 darrere.



En quant als sistema de frens, porta discos de compost carbono-ceramic de 380 mm de diàmetro i pinces de 6 pistons de la marca AP Racing.

Conta en una caixa de canvis seqüèncial de 7 velocitats, i opcionalment, s'oferix un sistema de gestió automàtica utilisant lleves al volant.


El director Domingo Ochoa va fer les següents declaracions: "Hace aproximadamente un año dábamos a conocer nuestro proyecto a todo el mundo, después de desarrollarlo tanto técnica como logísticamente durante otros dos años previos. Ahora después de un duro y exhaustivo trabajo, vamos a dar a conocer el resultado, del cual estamos convencidos de que será un automóvil que marcará una época en el panorama automovilístico internacional. Estamos muy orgullosos y muy pronto todo el mundo podrá disfrutar de nuestro sueño hecho realidad"




Visita la seua pagina web per a tindre més informació: http://www.gtaconcept.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More