.

SUPERSTARS I AUTOGP SÓN LES NOVETATS ESTE ANY EN EL CIRCUIT RICARDO TORMO

El Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo estrenara la temporada 2011 a lo gran en els primers entrenaments de la pretemporada de Formula 1.

Tots els equips del Campeonat del Món de Formula 1 es voran les cares per primera vegada en el traçat de Chest. Aixi, els aficionats tindran l'oportunitat de vore totes les novetats de la temporada. Seran tres dies d'entrenaments l'1, 2 i 3 de febrer en que es prendra el primer pols a la temporada 2011.

La pretemporada tindrà un atre punt algit en els IRTA test de les categories chicotetes del Mundial de Motociclisme els dies 10, 11 i 12 de febrer.

La primera part de la temporada estara protagonisada per les quatre rodes. Els dies 16 i 17 d'abril el Circuit obrira la temporada de l'Iber GT i l'European F3 Open, els campeonats nacionals de Grans Turismes i Formula 3.

La primera novetat de l'any arribara el 7 i 8 de maig en la celebracio de les International SuperStars Séries, un certamen d'orige italia en soport de la Federacio Internacional d'Automovilisme (FIA) en el que més de 40 turismes i 19 equips competixen en 14 distintes marques involucrades Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Jaguar, Lexus, Maserati, Mercedes i Porsche. Este campeonat s'unix als Ferrari Racing Days que per tercer any consecutiu arriben a la primavera al traçat de Cheste.

Darrere de la celebració del Gran Premi d'Europa de Formula 1 en el Valéncia Street Circuit el 26 de juny, el Campeonat del Món FIA de Turismes celebrarà la seua única cita espanyola en el Circuit el 3 i 4 de setembre.

Els espectaculars coches del WTCC estaran acompanyats com sempre pels Formula 2 i per primera vegada en els monoplaces d'autoGP, un certamen internacional que acaba d'anunciar la presencia de l'equip valencià Campos Racing en el seu retorn a les pistes.

Per segon any consecutiu el DTM, el Campeonat Alemany de Turismes, ha triat Valéncia per a celebrar la seua única prova a Espanya que arribarà l'1 i 2 d'octubre en els més potents turismes del món de les carreres.

La graella del DTM està infestada de grans estreles de l'automovilisme com Ralf Schumacher, Gary Paffett o Mathias Làpida que als comandaments d'espectaculars Audi i Mercedes oferixen carreres molt renyides en cada un dels seus acontenyiments.

El Gran Premi el 6 de novembre

Com cada any el Circuit tancarà el Campeonat del Món de MotoGP en el Gran Premi GENERALI de la Comunitat Valenciana. Rossi, Lorenzo, Pedrosa i Stoner lluitaran pel titul i arreplegaran els seus premis un any més en Valéncia.

Ademes, el Circuit celebrarà una prova del Campeonat d'Espanya de Velocitat i una atra del Breçol de Campeons Bancaixa i del Trofeu Mediterraneu en motociclisme.

Sobre quatre rodes el Campeonat d'Espanya de Resistencia i l'Autonomic de velocitat mantenen les seues cites aixi com el ya tradicional Duatlón del Circuit i el Dia de Ricardo Tormo que recordarà el genial pilot de Canals en un festival de motos classiques que es traslladarà al mes de novembre.

Pots vore el calendari sance ACI

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More